Bastumössa för dom stora och en för dom små

Efter att vi fått många förfrågningar angående en lite mindre storlek av våra populära bastumössor, har vi nu tagit fram en small storlek som är lämplig för barn och för vuxna med lite mindre mösstorlek. Bastumössan i barnstorlek mäter ca 55-56 cm i omfång.

Många barn kan uppleva att det är för varmt i bastun och då hjälper bastumössan till att skydda huvudet för värmen. Många familjer har också utomhus tunnor/jacuzzin som används året runt för hemmamys och en mössa på huvudet vintertid värmer skönt.

Vår andra nya mössa är av en ny svart-naturfärgad linfrottéväv med en lite kortare ögla i väven. Inom kort kommer även en hårturban samt bastukiltar, i både dam och herrmodell, av samma material.

Annonser

Etiketter: , , , , , , , ,


%d bloggare gillar detta: