Doftnyheter

Idag är det många som använder bastudofter när de badar bastu och det är härligt med lite aromer i bastun. Det ger som en lyxig spa-känsla. Egentligen är det inget nytt, för dofter har det alltid funnits i bastun men förr i tiden fick man doften naturligt av bl a björkruskan, rökbastun och björkveden, då man mest hade vedeldade bastun.

Det finns en hel del olika bastudofter ute på marknaden och vi på Bastukällan försöker ha ett ganska brett sortiment av dofter för våra kunder . Smaken är som sagt delad och det är så olika från person till person vad man gillar för doft.  Vi hoppas att du ska hitta din favorit bland våra dofter.

Bastudofter är också trevligt att ge bort när man t ex blir bjuden på en bastukväll. Det är en billig, bra och uppskattad ”gå bort” present, julklapp, invigningspresent m.m

Kika in i e-butiken på våra nya doftpaket. Trevliga presentförpackningar 2 x 250 ml med två olika dofter. Kanske kan detta bli farsdagspresenten eller julklappen i år?

 

Annonser

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,


%d bloggare gillar detta: