Basturuska mini, en modern ruska till en modern bastu.

basturuska-mini_saunavihta_gron_allikatri_bastuprodukter-spa

Om du ännu inte har provat basturuskan av plast så rekommenderar jag dig att testa. Nu finns den dessutom i en lite mindre modell, basturuska mini ca 35 cm lång, som passar både vuxna och barn. Lätthanterlig och skräpar inte. Den är hygienisk och allergivänlig.

Sedan långt tillbaka använde man den äkta björkruskan bland annat till att rena kroppen. Så är det inte längre, då det idag finns en uppsjö av hygienprodukter på marknaden. Man kan väl anta att det flesta av oss använder dessa produkter till själva reningsprocessen.

Nu tänker du kanske att då är basturuskans tid förbi!  Men nej, så är det inte för en basturuska har många andra fördelar som gör gott för välbefinnandet.

Idag är det stor efterfrågan på olika spa-produkter för bastu och basturuskan är just en sådan produkt. Fler och fler upptäcker hur skönt det är med lite massage i bastun och det fixar du helt själv med en basturuska. Du mjukar upp kroppen och du blir mer avslappnad och dessutom stimulerar det blodcirkulationen.

Greppa ruskan, bada bastu och må så gott.

Annonser

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,


%d bloggare gillar detta: