Om bloggen

Den här bloggen kommer att handla om allt möjligt som har med bastu och bastubad att göra. Några exempel; vi skriver om spa-behandlingar i bastun, lyfter fram produktnyheter, skriver om inredningsdetaljer till bastun, små tips kring bastubygget m.m.

Jag som skriver heter Leila Kemoff och jag driver butiken Bastukällan. Efter 25 år som tjänsteman inom staten valde jag att sadla om och förverkliga en dröm, jag ville bli företagare och skapa något eget.

Intresset för bastubadet har vi som Tornedalingar fått i modersmjölken och det är något som vi verkligen njuter av och som är en del av vår vardag. Att jag blev bastuföretagere är därför kanske inte så konstigt.

Ute i vårt avlånga land finns det många andra bastuentusiaster som delar vårt intresse och det märker man om man följer med i trenderna kring väbefinnandet, hemma-spa, inredning m.m.

Bastu är ”hett” och en egen bastu ligger högt uppe på önskelistan.

Bloggen startade jag för att kunna förmedla och dela med mig av mina tankar kring bastu och bastubad som jag inte kan göra via vår butik. Vi hoppas att du som läsare tycker om våra inlägg och att du får glädje av våra tips kring detta heta ämne.

Annonser

2 svar to “Om bloggen”

  1. Uffe Says:

    Tjenis
    Har köpt en bastufontän och har placerat den på olika ställen på vedbastuaggregatet men den fungerar inte, det kommer inte några ”strålar”
    Vad kan vara fel ??
    Saknar även en sök funktion på denna sida för att hitta olika bastu frågor och svar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: